Ristede
græskarkerner.
Du
skal have renset græskarkødet fra kernerne og det gør du nemmest ved at lægge
kerne i vand, så kan du med en smule tålmodighed sortere kernerne fra.
Herefter dypper du dem tørre i køkkenrulle, vender dem i en spiseskefuld olie og rister dem 20 - 25 minutter i Actifryen, men armen i. Når de er færdige drysses de med groft salt.
________________________________________________________________
I en almindelig ovn ristes de ved 175o i ca. 20 - 30 minutter, rod gerne i dem et par gange undervejs. Og de drysses med groft salt.
I en almindelig ovn ristes de ved 175o i ca. 20 - 30 minutter, rod gerne i dem et par gange undervejs. Og de drysses med groft salt.
Spis
dem som en snack, knas på suppen eller brug dem i bollerne.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
JA til bagning
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar