Jeg har toppet de bagte rødbeder med mine hjemmesyltede STIKKELSBÆR fra i sommers og de passer perfekt ind i kombinationen af søde rødbeder og fed feta.
Fik du ikke syltet dine stikkelsbær, kan du undlade halvdelen af løgene i rødbedeblandingen og så lave lidt SYLTEDE RØDLØG istedet - du kan sagtens bruge det almindelige zittauerløg i stedet for rødløget.
Jeg glæder mig allerede til min aftensmad idag, den består nemlig af rester af denne salat fra igår, sammen med en ovnstegt kylling. I øvrigt så kan salaten serveres varm og koldt.....Nomme nom :-D
Balsamico rødbeder med syltede stikkelsbær & feta.
4 per.
1 ¼ kg. Rødbeder
4 stk. Løg
12 fed Hvidløg
1 dl. Balsamico
½ dl. Olie
2 spsk. Akacie honning
Salt
Peber
YDERLIGERE:
1 port. SYLTEDE STIKKELSBÆR
150 g. Feta
Rødbederne skrælles og stæres i stave. Hvidløgene
pilles og hver fed deles i 2 – 3 stykker. Løgene pilles og skæres i grove både.
Olie, balsamico og honning blandes og hældes
over grønsagerne. Disse vendes rundt med salt og peber.
Bages i ovn ved 200o i ca. 60
minutter – alt efter hvor store rødbedestavene er. De skal være møre men have
bid.
Når de er færdige blandes de med de syltede
stikkelsbær (eller SYLTEDE RØDLØG hvis det er det du vælger at bruge) og toppes med smuldret feta.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar