Manden og jeg pakket godt ind i huer og handsker, Watson tonser bare afsted - en Kampvogn fryser ikke :-P
Idag synes lille Ejnar at det var ok at komme med ud og gå - noget han ikke har været så begejstret for indtil nu. Men igår fik vi købt en lille fin ny vinterjakke - den er så sød til ham - Watson synes bare det er noget mærkeligt noget han har fået på :-D
Til dagens opskrift som er en salat med....taaaaddaaaa grønkål :-P
Jeg har spist usandsynlig store mængder grønkål denne vinter. Og det er ikke grønlangkål-udgaven vi snakker om, som er en af mine (mange) yndlings retter, nææ nej, det er i endnu en salat udgave. Det smager bare så dejligt, mætter og er utrolig sundt - What's not to like :-D
Grønkålsalat med feta, abrikos &
peanuts.
3 per.
100 g. Grønkål (renset vægt)
125 g. Feta
75 g. Rødløg
75 g. Abrikos, tørrede
75 g. Peanuts
DRESSING:
3 spsk. Citron saft
2 spsk. Olie – jeg brugte raps
1 spsk. Akacie honning
Salt
Peber
Grønkålen skylle og tørres godt, de grove
stængler fjernes og kålen hakkes. Feta skæres i små tern eller smuldres. Løget
pilles og hakkes meget fint. Abrikoserne skæres i tynde strimler. Alle disse
ingredienser blandes sammen med peanuts.
Ingredienserne til dressingen piskes sammen, smages
til og vendes rundt i dressingen – brug gerne dine hænder, da varmen derfra vil
bearbejde kålen og få den til at falde sammen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: BROCCOLI TOPPE
TIPS & TRICKS:
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar