Sådan har jeg det i dag, efter et par dage med lidt for meget kage og fastfood :-P Så derfor får du altså idag opskriften på en skøn nem hverdags råkost. Jeg har været forbi SALATTØSEN for inspiration - et sted jeg jævnligt kigger forbi, hun laver nogle lækre ting.
Hverdagsråkost med selleri & spidskål.
4 per.
250 g. Selleri – renset vægt
250 g. Spidskål
50 g. Pinjekerner
75 g. Abrikos, tørrede
DRESSING:
3 spsk. Æbleeddike
2 spsk. Akacie honning
Salt
Sellerien skrælles og rives groft. Spidskålen
halveres, stokken fjernes og kålen snittes ultra fint.
Ingredienserne til dressingen hældes over og
blandes med selleri og spidskål – lade det gerne trække et par timer.
Imens ristes pinjekerne på en varm pande uden
fedtstof til de er gyldne og afkøles bagefter. Abrikoserne snittes i tynde
strimler.
Ved servering toppes råkosten med pinjekerner
og abrikos.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.salattosen.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED:
BALSAMICO RØDBEDER MED SYLTEDE STIKKELSBÆR og stegt kylling
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar