Jeg håber du er klar og udhvilet til at starte hverdagen op igen imorgen. Jeg har her gjort det lidt nemmere for dig at vælge aftensmaden.
Du får nemlig her en skøn hverdags ret, der er nem at gå til. Jeg har ladet mig inspirer af grønlangkål med kålpølser og så tænkt den ned i en tærte. Jeg lover dig den smager virkelig dejligt. Et ekstra plus er at vi lige endnu engang kan nyde det sidste af min yndlingsvinter grønsag, grønkålen, som for alvor er ved at være ude af SÆSON.
Tærte med grønkål & kålpølser
4 per.
1 port. Tærtedej – færdigkøbt eller følg din
yndlingsopskrift
450 g. Grønkål, fra frost
400 g. Kålpølser
500 g. Hytteost
3 stk. Æg
150 g. Revet ost
Salt
Peber
DAGEN
FØR SERVERING:
Grønkålen tages op fra frost og stilles til
optøning.
PÅ
SERVERINGSDAGEN:
Tærtedejen fordeles i smurt et tærtefad (28
cm. i diameter), og prikkes med en gaffel. Grønkålen vrides for væske og
fordeles på dejen. Kålpølserne skæres i tynde skiver og lægges ovenpå kålen.
Hytteost og æg piskes sammen og krydres –
hold igen med saltet da pølserne er salte i sig selv. Æggeblandingen kommes på
tærten.
Bages ved 175o i ca. 30 minutter.
Så fordeles den revne ost over tærten og den
kommes tilbage i ovnen.
Gratineres ved 225o i ca. 10
minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Salat
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar