Pastasalat med pestodressing.
4 per.
150 g. Pasta, tørret
150 g.
Tomater - cherry eller cocktail
100 g. Agurk
1 stk. Gul peberfrugt
100 g. Oliven
¼ st. Rødløg
DRESSING:
Græsk yoghurt 10%
60 g. BASILIKUM PESTO
½ dl. Mælk
Salt
Peber
Start
med pastaen:
Den koges i godt saltet vand efter
anvisningen på emballagen. Herefter afkøles den.
Herefter
ordnes grønsagerne:
Tomaterne deles i halve eller kvarte, alt
efter størrelsen. Agurken halveres og kernerne skrabes ud, herefter skæres den
i tynde skiver. Frøstokken og kernerne på peberfrugten fjernes og den skæres i
mundrette stykker. Rødløget pilles og hakkes fint. Olivenen drænes og kan evt. halveres hvis de er meget store.
Og så dressingen:
Yoghurten røres lind med mælken og pestoen
tilsættes. Pasta og grønsager vendes i og salaten smages til med salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar