tirsdag den 7. februar 2017

Rodkost

Egentlig bare en vejledning til en superlækker sammensætning af rødder 💗 Ihvertfald en af vores yndlings-tilbehør i Casa Fangel denne vinter - ingredienserne er en del af vores basis-lager.


Rodkost.
3 per.
350 g. Gulerod
250 g. Knoldselleri
2 – 3 stk. Æble - syrlige
Saft af ½ citron
Salt
Peber

Gulerødder og selleri skrælles og rives groft. Æblerne rives groft med skrællen på. Citronsaften hældes over råkosten, der drysses med salt og peber og salaten vendes rundt.




SENSE pr. portion:
HF1+2: Gulerod, selleri
HF3: -
HF4: Æble
FEDT: -
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Citron, salt og peber


INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar