Du finder mere inspiration til andre retter med hakket okeskød HER.
Vi fik GRØNKÅLSRÅKOST MED ANANAS & PEANUTS og cremefraiche til.
Tortilla tårn.
Ca.
4 – 5 per.
500
g. Hakket oksekød
150
g. Løg
5
fed Hvidløg
1
gl. Taco sauce - hot, á 230 g.
275
g. Majs
1
tsk. Spidskommen - stødt
½
tsk. Koriander - stødt
1
spsk. Oregano - tørret
Salt
Peber
Olie
– til stegning
YDERLIGERE:
5
stk. Tortilla wraps - store
1 gl. Taco sauce - mild, á 230 g.
300
g. Ost - revet
1
spsk. Oregano - tørret
KØDSAUCEN:
Løg
og hvidløg pilles og hakkes fint. De svitses i olie i en gryde, hvorefter
oksekødet tilsættes og svitse med.
Tacosauce
og majs tilsættes og blandingen skal nu småsimre i ca. 5 minutter, inden den smages
til med krydderierne.
SAMLING:
En
smurt springform (uden bund og med en diameter på 24 cm.) stilles på i en
bradepande beklædt med bagepapir.
En
wrap lægges i bunden af springformen. Den smørers med en spiseske af den milde
Taco sauce, inden en ¼ del af kødsaucen fordeles derpå. Der drysses med en
smule ost, inden der lægges endnu en wrap ovenpå.
Dette
gentages 3 gange mere og på den øverste wrap (toppen) smøre du det sidste Taco sauce,
drysser med det sidste ost og en smule oregano.
Gratineres
ved 200o i ca. 20 – 25 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: GRØNKÅLSRÅKOST MED ANANAS & PEANUTS
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Kan man bruge kylling kebab i stedet for oksekød
SvarSletJeg har ikk selv prøvet det, men tænker at det kan du sagtens
Slet