mandag den 27. februar 2017

Tortilla tårn

Idag får du en nem og hurtig hverdags ret. Den kan være klar på under en time, hvor den halvdelen af tiden passer sig selv i ovnen. Den tid kan du jo bruge at dække bord, lave salaten, smøre madpakker, tømme opvaskemaskinen - ja hvad ved jeg 😊

Du finder mere inspiration til andre retter med hakket okeskød HER.

Vi fik GRØNKÅLSRÅKOST MED ANANAS & PEANUTS og cremefraiche til.


Tortilla tårn.
Ca. 4 – 5 per.
500 g. Hakket oksekød
150 g. Løg
5 fed Hvidløg
1 gl. Taco sauce - hot, á 230 g.
275 g. Majs
1 tsk. Spidskommen - stødt
½ tsk. Koriander - stødt
1 spsk. Oregano - tørret
Salt
Peber
Olie – til stegning

YDERLIGERE:
5 stk. Tortilla wraps - store
1 gl. Taco sauce - mild, á 230 g.
300 g. Ost - revet
1 spsk. Oregano - tørret

KØDSAUCEN:
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. De svitses i olie i en gryde, hvorefter oksekødet tilsættes og svitse med.

Tacosauce og majs tilsættes og blandingen skal nu småsimre i ca. 5 minutter, inden den smages til med krydderierne.

SAMLING:
En smurt springform (uden bund og med en diameter på 24 cm.) stilles på i en bradepande beklædt med bagepapir.

En wrap lægges i bunden af springformen. Den smørers med en spiseske af den milde Taco sauce, inden en ¼ del af kødsaucen fordeles derpå. Der drysses med en smule ost, inden der lægges endnu en wrap ovenpå.

Dette gentages 3 gange mere og på den øverste wrap (toppen) smøre du det sidste Taco sauce, drysser med det sidste ost og en smule oregano.

Gratineres ved 200o i ca. 20 – 25 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar