Men efter at været gået over til at lave dem selv, elsker jeg at lave og eksperimentere med både nye bunde og fyld.
Tærtedejen du får opskriften på idag, har jeg været forbi hos STINNA for inspiration, det er en virkelige god og meget sprød bund. Jeg er svært begejstret - fuld af fuldkorn, fedtprocenten i mælke produktet bestemmer du jo selv og så er den lavet med olie og ikke smør - I 💗 it.
Fuldkorns tærtedej.
100 g. Fuldkornshvedemel
200 g. Hvedemel
125 g Mælke produkt
¾ dl. Olie
1/2 tsk. Salt
Alle
ingredienserne blandes godt sammen, dejen er olie-klistret, men er det alt for
voldsomt, tilsættes en smule mere mel.
Deje trykkes ud i
et smurt tærtefad (ca. 28 cm. i diameter) og prikkes med en gaffel.
Forbages ved 200o
i ca. 15 minutter.
Afkøles let, inden
fyldet kommes og tærten bages færdig.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: http://stinna.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar