De kan selvfølgelig også koges lige inden du skal bruge dem. Den eneste forskel er, at hvis du bruger dem fra igår, skal de have lidt længere i ovnen for at blive varme.
De egner sig også glimrende til gæstemad, i og med de er nemme at lave og sagtens kan koges i forvejen.
Du kan sagtens skifte hvidløg og timian ud, med lige hvad du har i skabet.
Knuste kartofler.
4 per.
1 kg. Kartofler med skræl
Olie
Tørret hvidløg
Timian – frisk
Salt
Peber
Kartoflerne skylles og skrubbes. Herefter
koges møre i vand tilsat godt med salt. Vandet hældes fra og de lægges på en
papirbeklædt bageplade.
Her gives de et tryk med en gaffel, så de
åbner sig, men stadig hæger sammen. De pensles eller sprayes med olie og
drysses med hvidløg, timian, salt og peber.
Bages ved 200o i ca. 20 - 25
minutter, til de er gyldne og sprøde.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS:
ANDET: Brug gerne en rest kartofler fra dagen
før, så er tilberedningens tiden en smule længere da du jo starter ud med kolde
kartofler.
Hvidløg og timian, kan skiftes ud med lige
hvad du bedst kan lidt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar