Vi fik ovnfritter til, men til en dejlig sommerudgave, kan du sagtens servere en kold kartoffelsalat til. Her har du et par stykker af mine: DEN MED KARRY, DEN MED PESTO, DEN MED RYGEOST eller DEN KLASSISKE.
Farsbrød med oliven, rucola & ost.
Ca. 6 per.
500 g. Hakket svinekød
75 g. Løg
1 stk. Æg (M/L)
50 g. Hvedemel
¼ dl. Vand
50 g. Spinat
100 g Revet ost
50 g. Sorte oliven
8 g. Fint salt
30 vrid Peber
30 vrid Peber
FYLD:
40 g. Rucola
1 kugle Mozzarella
YDERLIGERE:
200 g. Bacon – i skiver
Løget pilles og hakkes fint. Olivenene
halveres, spinaten skylles og hakkes groft.
Rucolaen skylles og slynges tør.
Kødet kommes i en røreskål, sammen med løg,
æg, salt og peber. Det røres godt sammen. Jeg bruger altid min røremaskine, jeg synes det giver en bedre og mere luftig fars.
Spinat, oliven, ost og mel tilsættes og røres sammen. Vandet tilsættes og røres
ud i farsen.
To stykker husholdingsfilm på ca. 40 cm rives
af og lægges på bordet, ved siden af hinanden, men så det lige overlapper. Farsen trykkes
ud her på, til en firkant, der er ca. 1 cm. tyk.
Mozzarellakuglen plukkes i mindre stykker og
fordeles på miden af farsen. Ovenpå osten, fordeles rucolaen.
Og farsen
rulles sammen om fyldet. Det er her filmen kan hjælpe dig. Huske at samle
enderne om fyldet.
Farsen trykkes sammen, så evt. luft trykkes
ud, herefter rulles den i filmen så den bliver stram.
Farsbrødet pakkes ind i bacon.
Steges ved 200o i ca. 45 minutter
– stegetemperaturen skal være 75o.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: SPRØDE OVNKARTOFLER, BEARNAISESAUCE & BLOMKÅL BAGT MED BACON
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Du kan sagtens bruge spinat i fyldet i
stedet for rucola.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar