lørdag den 1. juni 2019

Pastasalat med bagte tomater

Nu hvor vi har nået 1. juni, er sommeren forhåbentlig på vej. Og sommer betyder godt vejr (forhåbentlig) og så skal vi grille.......yearh. Derfor får du idag ny inspiration til det skønneste tilbehør. Nemlig en lækker pastasalat. Men hvis nu det gode grillvejr udebliver, så duer den nu også til en lækker bøf, der er stegt på panden 😊 


Pastasalat med bagte tomater.
4 per.
500 g. Cocktail tomater
1 stk. Hvidløg
2 spsk. Olie – jeg bruger raps

200 g. Pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon

70 g. Rucola
150 g. Feta – i tern
100 g. Sorte oliven

DRESSING:
2 spsk. Olie – jeg bruger raps
1 spsk. Citronsaft
½ tsk. Honning
Salt 
Peber

Start med tomaterne:
De skylles og halveres. Hvidløgene pilles og er feddene meget store, halvers de. Begge dele kommes i et fad, gives et drys salt, sukker og peber, inden de hele vendes sammen med olien.

Bages ved 125o i ca. 1 ½ time. Herefter afkøles de.

Imens:
Pastaen koges efter anvisningen på emballagen, i vand tilsat hønsebouillonen og rigeligt salt. Herefter hældes kogevandet fra og det afkøles.

Samling af salaten:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og det vendes sammen med pasta og tomat-hvidløgsblandingen – brug også væsken fra tomaterne.

Rucola, feta og oliven vendes i og salaten smages til med salt og peber. Må gerne trække i køleskabet et par timer inden servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Grillede bøffer, koteletter eller pølser. Eller måske bare en god FRIKADELLE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar