Pastasalat med bagte tomater.
4 per.
500 g.
Cocktail tomater
1 stk. Hvidløg
2 spsk. Olie – jeg bruger raps
200 g. Pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon
70 g. Rucola
150 g. Feta – i tern
100 g. Sorte oliven
DRESSING:
2 spsk. Olie – jeg bruger raps
1 spsk. Citronsaft
½ tsk. Honning
Salt
Peber
Start
med tomaterne:
De skylles og halveres. Hvidløgene pilles og
er feddene meget store, halvers de. Begge dele kommes i et fad, gives et drys
salt, sukker og peber, inden de hele vendes sammen med olien.
Bages ved 125o i ca. 1 ½ time.
Herefter afkøles de.
Imens:
Pastaen koges efter anvisningen på
emballagen, i vand tilsat hønsebouillonen og rigeligt salt. Herefter hældes
kogevandet fra og det afkøles.
Samling
af salaten:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen
og det vendes sammen med pasta og tomat-hvidløgsblandingen – brug også væsken
fra tomaterne.
Rucola, feta og oliven vendes i og salaten
smages til med salt og peber. Må gerne trække i køleskabet et par timer inden
servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Grillede bøffer, koteletter
eller pølser. Eller måske bare en god FRIKADELLE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar