½ tsk. Salt
½ tsk. Sukker
2½ dl. Vand, varmt
6 1/4 dl. Hvedemel
2 spsk. Olivenolie
Gær, salt, sukker og vand
røres sammen i en lille skål. Den dækkes til med film og stilles et lunt sted i
ca. 10 minutter, - overfladen skal være skummende. Herefter sigtes melet i og
dejen æltes sammen i ca. 5 minutter, til den er glat og smidig.
Dejen rulles nu ud, til den ønskede
tykkelse og fyldet kommes på.
Bages ved 225o C.
Tiden afhænger af dejen tykkelse og fyld.
FRYSEEGNET: JA, den rå dej
lægges i en plastpose, som lukkes tæt. Kan opbevares i fryseren i op til 4
måneder.
Den optøes i køleskab natten over. Men skal have stuetemperatur inden
anvendelse.
BEMÆRKNINGER: Dejen kan
laves op til 1 dag i forvejen. Den lægges i en oliesmurt skål, dækkes med film
og stilles i køleskab.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar