onsdag den 7. august 2013

Gulerodstzatziki.

Jeg har længe leget med tanken om at prøve at skifte agurken ud med gulerod i min tzatziki. Og det smagte forbavsende godt. De søde og sprøde gulerødder, gør sig godt sammen med hvidløg og cremet yoghurt.

Billedet må I tænkte Jer til, indtil næste gang jeg får det lavet. For det glemte jeg....UPS :O)


4 per.
200 g. Gulerod, groft revet
2 - 3 dl. Græsk yoghurt 10%
2 - 3 fed Hvidløg, knust
Salt
Peber

Yoghurt, hvidløg og krydderier blandes og gulerødderne vendes i til slut.

2 kommentarer:

  1. Prøv at udskifte med radise eller squash... det er heller ikke så tosset.

    Jeg skal i alt fald prøve din med gulerod ;-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Fedt, det er jeg glad for :O))

      Uhmmmm med radise, det lyder vildt godt. Har massere af squash i haven endnu, så de skal da prøves begge to.

      Tak for tippen :O)))

      Knus Låvise

      Slet