mandag den 9. september 2013

Mad pandekager med oksekød.

Vi elsker hakket kød her i Casa del Fangel. En af grunden er nok at der er så uendelige mange måder at varierer det på.

Manden har længe snakket om fyldte pandekager og da jeg ved at Mobber også ELSKER dem, så fik vi det sidste gang hun var forbi :O)


Fyldte pandekager.
4 per.
500 g. Oksekød, hakket
2 stk. Løg, hakket
200 g. Gulerod, revet
½ ds. Majs
1 ds. Fl. Tomat
Olie
Salt
Peber
St. Spidskommen
Chili
200 g. Ost, revet
12 stk. Pandekager
Løgene svitses i lidt olie og når de er gyldne tilsættes kødet og svitses med. Grønsager tilsættes sammen med tomaterne og kødsaucen koges op og smages til med krydderierne. Lad gerne fyldet afkøle lidt, så det er nemmere at arbejde med
Pandekagerne fyldes ved at ligge ca. 2 spsk. kødfyld på pandekagen og rul pandkagen omkring fyldet. De kommes i et smurt fad, er der evt. mere sauce til overs kommes det ovenpå og der afsluttes med at osten drysses over
Bages ved 200o C i ca. 20 - 25 minutter til osten er gylden.
Jeg serverede disse med en salat lavet af tomater, agurk, peberfrugt, rødløg og feta :O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar