Dagens opskrift bliver den sidste julesmåkage i årets julekalender. Den er nem og hurtig at lave. Børnene vil sikkert synes, at det er hyggeligt, at være med til at stikke dem ud, pensle og pynte dem.
Jødekager.
Ca. 75 stk.
1 stk. Æg
Æg, til
pensling
Kanel og sukker,
til drys
Smørret
findeles i melet, og sukkeret blandes i. Ægget tilsættes, og dejen æltes
hurtigt sammen og sættes på køl i ca. 30 minutter.
Dernæst
rulles den ud til en tynd plade. Den stikkes ud til små runde småkager, ca. 5 -
6 cm . i
diameter.
Kagerne
lægges på en papirbeklædt plade, gerne lidt tæt, da de ikke vokser.
De pensles
med sammenpisket æg, drysses med kanel og sukker.
Bages ved 200o
i 6 - 8 minutter.
TIPS: Småkagerne kan yderlige pyntes med hakkede mandler.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Bogen: ”Frøken Jensens gode julemad”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar