Jeg ved, at der er en del der bruger mine 5:2 opskrifter, så jeg har valgt at næringsberegne denne, så den også kan bruges på fastedage.
Jordbærsirup.
Ca.
600 gram
750
g. Jordbær
100
g. Sukker
1½
dl. Vand
Atamon
Jordbærerne
blendes til en glat pure. De kommes i en gryde, sammen med sukker og vand. Det
koges under omrøring i ca. 30 – 40 minutter, til det har en tyk konsistens.
Siruppen
kommes på Atamonskyllede glas.
TIPS:
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ?
SERVERES MED: Skyr eller pandekager
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Kcal af Jordbærsirup:
Jordbær 41 Kcal pr 100 g.
Sukker 406 Kcal pr. 100 g.
”GRATIS”: Vand
752
g Jordbær 308
100
g. Sukker 406
106
g. Vand 0
Kcal
i alt 714 Kcal
Færdig
mængde: 637 g.
(Kcal total : Mængde total x 100 = pr 100 g)
714
: 637 = 1.12 pr 1 g.
1.12
x 100 = 112 Kcal pr 100 g.
Udregninge af portionsstørrelse:
(Portionsstørrelse x Kcal-indholdet i 1 g . = Kcal-indhold i den
enkelte portion)
En portionsstørrelse på 20 g, er Kcal indholdet:
20 x 1.12 = 22
Kcal
Ingen kommentarer:
Send en kommentar