Ananas limonade.
3
– 4 glas
1
stk. Ananas, moden
2
– 3 spsk. Flormelis
1
st. Vanille, korn fra
Isterninger
Ananassen
skrælles og skæres i mindre stykker – jeg brugte osse stokken. Vanillekornene
gnides ud i lidt at sukkeret så de fordeles i hel drikken.
Annanasstykker
og vanillesukker blendes godt, gerne 3 – 5 minutter, så det findeles mest
muligt. Drikken smages til med flormelis og hældes på glas fyld med
isterninger.
Hvis
du ikke drikker limonaden med det samme, skal den omrystes inden brug.
TIPS: For en mere slush-ice agtig lemonade, kan
isteringerne i stedet blendes med.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen ospkrift
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar