Under min research til årets julekalender faldt min vej forbi CHOCOLAT's skønne blog og sikke mange lækkerier Maja laver.
Jeg lod mig inspirere til at lave disse ekstrem lækre og krydrede cookies, som gemmer sig bag dagens låge.
Uhhhmmmm siger jeg bare :-)
Krydrede julecookies.
Ca. 14 stk.
75 g. Smør, blødt
150 g. Sukker
1 tsk. Kanel, stødt
1/2 tsk. Kardemomme, stødt
1 knivspids Nellike, stødt
1/2 tsk. Salt
1 stk. Æg
150 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
70 g. Marcipan
70 g. Nougat
Smør, sukker og krydderierne røres sammen i
en skål. Ægget tilsættes. Hvedemel og bagepulver blandes samen og røres også i. Marcipan
og nougat skæres i grove terne og vendes i dejen.
Dejen sættes i store toppe på en papirklædt
bageplade med to teskeer – tryk dem evt. lidt flade. Beregn god plads mellem
kagerne, da de flyder lidt ud under bagningen. Ca. 9 stk. pr. bageplade.
Bages ved 225o i ca. 6 – 8
minutter, men hold øje med dem, de må ikke blive brændte.
Afkøles på en bagerist og opbevares i en kagedåse.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://chocolat.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar