Jeg har overvejet mange gange om jeg skulle deltage i denne uge. Vi spiser jo ikke særlig meget fisk og jeg synes ikke at jeg kunne bidrage med noget nyt i denne kategori.
Men efter en masse spekulationer kom jeg frem til, at når jeg nu alligevel havde torsk i fryseren kunne jeg ligeså godt deltage :-P Måske udfaldet ikke ville være vildt nyskabende, men bare kunne inspirere andre der måske heller ikke spiser ret meget fisk til at prøve min udgave ;-)
Og det håber jeg på, for jeg har pakket min torsk ind i panering og stegt den i smør. Da den var færdig fik den et kæmpe skud citronsaft - nøj det var godt. Selv Manden udbrød at så kunne kan godt spise torsk :-D
Vi spiste PERSILLESAUCE, kogte kartofler og dampede gulerødder & porre til. |
Paneret torsk.
2 per.
2 stk. Torskfilet1 stk. Æg
½ dl. Mælk
50 g. Rasp
Salt
Peber
Smør, til stegning
Ægget slås ud i en dyb tallerken og piskes
sammen med mælken. Raspen, salt og peber kommes også i en dyb tallerken og
blandes.
Torskefilerne efterses for ben og duppes
tørre i køkkenrulle. De vendes først i æggeblandingen, bagefter i raspen og så over på
den varme pande, hvor de steges sprøde og gyldne i smør. Alt efter størrelsen
på fisken skal de stege mellem 3 - 5 minutter på hver side.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: PERSILLESAUCE, kogte kartofler, dampede gulerod og porre
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Hej søde L
SvarSletDet er muligt det ikke er nyskabende... men nøj hvor kunne jeg godt klemme sådan en portion ned.
:-D Og se så er jeg glad, det var nemlig det der blev min mission
SletTAK søde dig og god weekend <3