søndag den 15. november 2015

Stegt "flæsk" i Actifryen

Der var en rest PERSILLESAUCE til overs fra den PANEREDE TORSK, som vi fik fredag, så det var jo helt oplagt lige at lave en omgang stegt flæsk dertil.
Denne gang blev det "stegt flæsk" som vi fik i mit barndomshjem, nemlig tykke skiver skåret af en hel baconsteg - uhhhmmm.

Det er lidt forskelligt hvordan vi laver det, men oftest i ovnen. Denne gang afprøvede vi vores forholdsvise nye ACTIFRY. Hvor var det dog nemt og sikke en masse svineri vi undlod - bestemt ikke sidste gang vi har lavet det deri.

Vi har kun brugt den få gange og egentlig kun set den som en frituregryde erstatning, men den kan faktisk bruges som en ovn osse. 

Har du ikke en Actifry kan baconskiverne steges på en varm pande uden fedtstof eller i ovnen på en rist med bradepanden under - her skal skiverne vendes halvvejs.




Baconskiverne er smidt i Actifryen og klar til stegning


Sprøde og færdige :-)

Stegt ”flæsk” i Actifryen.
4 per.
1 kg. Bacon i et hel stykke

Start med at skære sværen af baconen. Bagefter skæres stegen i skiver på ca. 7 mm. i tykkelsen. De kommes i Actifryen med drejearmen i.

Steges i 35 – 40 minutter. Til de er gyldne og sprøde.

Nemt ikk´?


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: PERSILLESAUCE, kogte kartofler & syltede rødbeder
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar