lørdag den 27. februar 2016

Nougatbrownie

Efter en hyggelig tur i hundeskoven var det tiltrængt med en god kop varm te og et stykke at denne lækre brownie.

Så der blev dømt sofahygge for os alle fire. Manden og jeg under dynen med lidt god tv. Og drengene snork-boblende imens.....ZZZzzzzzZZZzzzz

Specielt Watson har været træt hele resten af dagen, for han legede med den sødeste krøllede Magda-pige-hund. Han kunne ikke helt forstå at hun kunne løbe hurtigere OG længere end ham :-) Men give op, næææ nej, det var ikke en mulighed i hans lille stædige hoved. Han løb bare ind foran hende og stod i vejen det bedste han havde lært :-D  

Ejnar derimod, han gider ikke lege med andre hunde når vi er ude. Han gider kun sin Watson <3 
Der er stadig dage hvor han ikke gider gå tur og idag var en af dem. Men så er det godt han ikke vejer mere en 10 kg. ;-) Han kommer lige op på armen nogle meter og så når vi så prøver igen, tuller han lige så stille bagefter os.

Nougatbrownie.
Ca. 12 per.
115 g. Smør
350 g. Nougat
200 g. Farin
4 stk. Æg (L)
2 tsk. Vanillesukker
225 g. Hvedemel
100 g. Nødder – jeg brugte valnød, mandler & pistacie

Smør og 250 gram Nougat smeltes ved svag varme i en gryde, bagefter afkøles det til er lillefinger-lunt.

Når det er afkølet røres farinen i og æggene tilsættes, et af gangen. Tilslut vendes mel, vanillesukker, nødderne i og de sidste 100 gram Nougat skåret i små tern i – dejen skal kun lige samles. Kommes i en papirbeklædt bradepande (33 x 23 cm.)

Bages ved 175o i ca. 25 - 30 minutter.

Når den er færdigbagt afkøles den en smule i bradepanden, hvorefter du forsigtig kan løfte den over på en rist til færdig afkøling.


TIPS: Hvis du ønsker en mørkere brownie, kan du tilsætte 1 eller 2 spsk. kakao.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar