Vi kan allerede nu se at det bliver tidligere mørkt og aftnerne køligere. Det betyder også at langsomt er det de lidt mere tunge retter vi laver, dem der gerne må simre hele eftermiddagen og få hele huset til af dufte dejligt.
Råvarerne der står med blå skrift og STORE bogstaver er links. Via dem kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare 😊
Blomme |
GRØNT:
Bladselleri
Drueagurk
Hokkaido
Jordskok
Kinakål
Knudekål (også kaldet glaskål / glaskålrabi)
Kålrabi (også kaldet kålroe)
Majroe
Pak choy
Ræddike
Skorzonerrod
FRUGT:
FISK: (højsæson)
Blåmusling
Fjordreje
Havtaske
Havørred
Hornfisk
Kuller
Mørksej
Pighvar
Slethvar
BÆR:
Havtorn
Hyldebær
Multebær
Rønnebær
Tyttebær
NØDDER:
INFO:
KILDE: www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk, www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar