Det er for alvor de grove grønsager vi nu finder på hylderne i supermarkederne og på frugt siden har vi de skønneste danske æble, pærer og blommer i sæson.
Råvarerne der står med grå skrift er links. Via dem kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare ;-)
Mine sidste tomater ligger nu til eftermodning. Se mit TIP til hvordan. |
GRØNT:
Agurk
Asie
Bladselleri
Champignon
Fennikel
Hokkaido
Jordskok
Kartofler
Kinakål
Knudekål (også kaldet glaskål / glaskålrabi)
Kålrabi (også kaldet kålroe)
LøgMajroe
Majs
Pak choy
Pastinak
Radise
Rosenkål
Ræddike
Skorzonerrod
FRUGT:
FISK: (højsæson)
Blåmusling
Fjordreje
Havtaske
Ising
Kuller
Lange
Lyssej (Lubbe)
Makrel
Mørksej
Pighvar
Rødspætte
Rødtunge
Slethvar
Torsk
BÆR:
Havtorn
Hindbær
Rønnebær
Tranebær
NØDDER:
INFO:
KILDE: www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk, www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar