Da vi fik kebabspydene som du fik OPSKRIFTEN på forleden, peppede jeg tomatsalaten op med et par doughnut ferskner, også kaldet paraguaysos. Det var et genialt indspark, de gav nemlig salaten en ekstra sødme og smagsnuance.
Tomatsalat med
fersken.
4 per.
500 g.
Cocktail tomater
½ stk. Agurk
2 stk. Doughnut ferskner
100 g. Feta
½ stk. Rødløg
20 bl. Basilikum
2 spsk. Mørk balsamico eddike
Sukker
Salt
Peber
Tomaterne deles i kvarte. Agurken skæres i
små tern. Fersknerne skæres fri af stenene og kødet skæres i små tern. Fetaen
deles i mindre stykker. Løget hakket fint. Og basilikumbladene plukkes af
planten.
Alle disse blandes sammen, gives et drys salt
og peber et lille drys sukker og balsamico eddiken hældes over. Salaten vendes
sammen og serveres.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: KEBABSPYD
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar