Hvis det ikke lige var fordi jeg er på vej på job og menuen iaften bestemmes og laves af Manden, så kunne jeg nu godt gentage successen fra i sidste uge, hvor vi fik disse virkelig lækre kebabspyd.
Står du og skal have gæster til grillning, kan de sagtens laves i forvejen og bare lige vendes i olie inden de steges på grillen.
Vi fik nye kartofler af egen avl til, samt den skønne salat du ser på billedet. Det er en tomatsalat med et mini-twist og den får du opskriften på senere 💗
Kebabspyd.
4 per.
500 g. Hakket oksekød
100 g. Feta
2 tsk. TØRRET HVIDLØG
4 tsk. Kebabkrydderi – jeg brugte den fra
Kilic
Salt
Peber
½ dl. Olie
10 – 12 stk. Træspyd
Start med at lægge dine træspyd i blød i vand
i minimum 30 minutter, inden du skal bruge dem
Fetaen deles i mindre stykker. Det kommes i
en skål sammen med krydderier og oksekødet og røres godt sammen.
Farsen deles i 12 lige store stykker, som
formes og trykkes sammen til små aflange pølser.
Olien kommes i en dyb tallerken og kebaberne
vendes heri, så undgår du at de hænger fast i din grillrist.
Grilles 2 minutter på hver side.
TIPS: Du kan selvfølgelig osse stege dem på
en almindelig pande og så stikke dem på spyd bagefter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: TOMATSALAT MED FERSKEN
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar