Jeg har tidligere lavet en udgave med PORRE & SKINKE, som faktisk er en af bloggens mest læste opskrifter. Idag får du tærten i en udgave med løg og pølser - jeg elsker løgtærte.
Løgtærte med pastabund.
4 per.
450 g. Pasta – kogt og afkølet
350 g. Pølser
750 g. Løg
2 spsk. Olie – til stegning
4 stk. Æg (M/L)
2 ½ dl. Mælk
200 g. Revet mozzarella ost
Salt
Peber
Den kogte og afkølede pasta lægges i bunden
af et smurt tærtefad (Ca. 28 cm. i diameter)
Pølserne skæres i stykker på ca. ½ cm. Løgene
pilles og hakkes groft.
En stor pande varmes op og olien kommes på.
Løgene svitses til de bliver gyldne. De fordeles i fadet over pastaen. Pølserne
lægges ovenpå. Der drysses med salt og peber.
Æg og mælk piskes sammen i en skål og hældes
over tærtefyldet. Tilslut drysses der med ost.
Bages ved 200o i ca. 30 – 40
minutter, til æggemassen er fast og osten gylden.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Salat
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar