søndag den 6. august 2017

Tærteletter med cremet spinatfyld

Idag får du en god ide til at få brugt den sidste rest af tarteletter, der altid ligger tilbage i pakningen når familien er fyldt og der ikke kan stoppes flere ned med HØNS I ASPARGES

Det er en redning af den rest tarteletter du aldrig får brugt fordi du glemmer dem og de ender med at blive bløde og trælse. Men det er slut nu, for du bliver simpelthen nød til at prøve at lave dem med spinatfyld i, det smager virkelig godt. Et ekstra plus er at de passer også godt til et buffet eller tapas bord.




Tærteletter med cremet spinatfyld.
7 stk.
7 stk. Tarteletter – de små
200 g. Spinat – frosset
100 g. Flødeost – naturel
150 g. Kogt skinke
20 g. Dijonsennep
15 g. Parmesan
Salt
Peber

Skinken skæres i småt strimler eller tern.

Den optøede spinat trykkes fri for væske, skinken tilsættes og røres sammen med flødeost. Fyldet smages til med krydderierne.

Tarteletterne sættes på en bageplade og der kommes en skefuld i hver, de skal fyldes til kanten. Parmesanosten rives fint og drysses over.

Bages ved 200o C i ca. 15 - 20 minutter.  De skal være gyldne.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar