torsdag den 18. januar 2018

Pastasalat i avokadocreme

Idag får du inspiration til en toplækker cremet pastasalat. Spis den som tilbehør til aftensmaden eller brug den i madpakken. 

Den egner sig rigtig godt til kylling, svinekød og fiskefrikadeller. Jeg har brugt hvad jeg lige havde i køleskab og fryser af grønsager, så skift ud med hvad du har i dine - god fornøjelse 💗

Pastasalat i avokadocreme.
4 – 5 per.
200 g. Pasta – tørret
150 g. Ærter – optøede
250 g. Cherrytomater
1 stk. Gul peberfrugt – stor

DRESSING:
265 g. Avokado – renset vægt, svarer til ca. 3 små
200 g. Græsk yoghurt 2%
5 - 6 spsk. Citronsaft
1 fed Hvidløg
Salt
Peber

Pastaen koges efter anvisningen på emballagen i godt saltet vand. Herefter afkøles og afdryppes de.

Tomaterne halveres. Frøstol og blomst på peberfrugten fjernes, inden at den skæres i stykker på ca. 1 x 1 cm.

Avokadoerne halveres og stenene fjernes. De moses med en gaffel, der må gerne være grove stykker tilbage. Mosen røres med yoghurten – hvis din yoghurt er meget fast i konsistensen, så kan du røre den op med en smule mælk. Min havde konsistens som en almindelig tykmælk.

Hvidløget rives ned i dressingen, som smages til citronsaft, salt og peber.

Pasta og grønsager vendes i dressingen og den smages til med salt og peber




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar