Den egner sig rigtig godt til kylling, svinekød og fiskefrikadeller. Jeg har brugt hvad jeg lige havde i køleskab og fryser af grønsager, så skift ud med hvad du har i dine - god fornøjelse 💗
Pastasalat i avokadocreme.
4 – 5 per.
200 g. Pasta – tørret
150 g. Ærter – optøede
250 g. Cherrytomater
1 stk. Gul peberfrugt – stor
DRESSING:
265 g. Avokado – renset vægt, svarer til ca.
3 små
200 g. Græsk yoghurt 2%
5 - 6 spsk. Citronsaft
1 fed Hvidløg
Salt
Peber
Pastaen koges efter anvisningen på emballagen
i godt saltet vand. Herefter afkøles og afdryppes de.
Tomaterne halveres. Frøstol og blomst på
peberfrugten fjernes, inden at den skæres i stykker på ca. 1 x 1 cm.
Avokadoerne halveres og stenene fjernes. De
moses med en gaffel, der må gerne være grove stykker tilbage. Mosen røres med
yoghurten – hvis din yoghurt er meget fast i konsistensen, så kan du røre den
op med en smule mælk. Min havde konsistens som en almindelig tykmælk.
Hvidløget rives ned i dressingen, som smages
til citronsaft, salt og peber.
Pasta og grønsager vendes i dressingen og den
smages til med salt og peber
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar