Jeg holder stadig meget af blot at dampe stokken, men lidt fornyelse indimellem gør ikke spor. Derfor får du her en idé til en ny måde at tilberede den på. Billedet yder desværre ikke retten retfærdighed, men jeg håber at du kan forestille dig smagen og selvfølgelig også synes om idéen.
Gratineret broccolistok.
4
per.
450
g. Broccolistok
200
g. Gulerødder
150
g. Løg
125
g. Flødeost – brug din favorit
50
g. Pesto – jeg brugte BASILIKUM
1
tsk. TØRRET HVIDLØG
Salt
Peber
150
g. Revet ost
Det
nederste grove af broccolistokken skrælles. Resten rives groft. Gulerødderne
skrælles og rives groft. Løget pilles og hakkes.
Grønsagerne
blandes sammen med flødeost og pesto, hvorefter det smages til med salt og
peber. Det fordeles i et smurt fad.
Bages
ved 200o i ca. 20 minutter.
Herefter
drysses osten over og retten gratineres i ca. 10 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Har du ikke stok, kan du saftens supplere med broccolibuketter eller gulerødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar