Jeg har tidligere lavet en KARTOFFELSALAT I RYGEOSTDRESSING, så hvorfor ikke lave en pastasalat i lignede klæder? Og kombineret med asparges, da de er i sæson lige netop nu, er lig med en skøn, forfriskende og smagfuld pastasalat - mums 😍
Pastasalat i
rygeostdressing.
Ca. 4 – 5 per.
200 g. Pasta – tørret
1 tern Hønse bouillon
DRESSING:
250 g. Rygeost – sødmælks
250 g. Græsk yoghurt 10 %
1 ¼ dl. Mælk
50 g. Rødløg
250 g. Grønne asparges
150 g. Radiser
20 g. Purløg
Salt
Peber
Pastaen koges efter anvisningen på emballagen, i vand tilsat hønsebouillon og rigeligt med salt. Herefter afkøles de.
Løget pilles og hakkes fint. Purløget skylles
og tørres godt, inden det snittes fint. Bund og top fjernes på radiserne og de
skæres i tynde skiver.
Bunden knækkes af aspargesene, der hvor de
naturligt knækker. De vaskes godt. De kan evt. stilles evt. i blød med hovederne ned ad et
stykke tid, så fjerner du nemmest sandet deri. Herefter skæres de i stykker på
ca. ½ cm. Gem hovederne til pynt.
Rygeost, yoghurt og mælk kommes i en skål og
piskes sammen. Grønsagerne tilsættes og der smages til med salt og peber.
Tilslut vendes pastaen i og der smages til igen.
Salaten pyntes af med aspargeshovederne.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Kød fra grillen
TIPS & TRICKS: FORLÆNG HOLDBARHEDEN PÅ DINE FRISKE ASPARGES
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar