Kartofler i avokadocreme.
4 per.
800 g. Kartofler – meget gerne små nye
3 stk. Avokadoer – renset vægt 300 g.
200 g. Græsk yoghurt 10 %
2 – 3 fed Hvidløg
2 – 3 spsk. Citronsaft
Salt
Peber
Kartoflerne skrubbes rene og koges i saltet
vand til de er møre. Herefter afkøles de.
Imens røres dressingen sammen. Avokadoen
halveres og stenen fjernes. Jeg synes, den nemmeste måde er, at sætte kniven
fast i stenen med et forsigtigt hårdt slag og så give den et vrid, så skulle
den gerne slippe – hvis det altså er en moden frugt du har valgt 😊
Avokadokødet moses groft med en gaffel.
Hvidløget pilles, knuses og kommes i skålen, sammen med yoghurt, citronsaft, salt og
peber.
Dressingen røres sammen. Kartoflerne skæres i
mundrette stykker, vendes i dressingen og salaten smages til.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar