torsdag den 26. september 2019

Salsa kyllingegryde

Jeg elsker kylling og en af grundene er at det kan varieres i det uendelige. En anden grund er at det egner sig både til hverdag, men kan også sagtens peppes op til fest.

Idag er det en af de gode til hverdag, du får fra mig. Den er hurtig at lave og smager skønt. Når du er igang, så lav gerne en dobbelt portion. Det tager ikke meget længere tid, når du har gang i det hele alligevel. Og så har du i fryseren til en af de travle dage. 

Jeg har brugt et glas hot og et glas mild salsa. Men det bestemmer du jo selv, alt efter hvor glade i er for stærk mad.

Salsa kyllingegryde.
Ca. 4 per.
4 stk. Kyllingfilet
200 g. Løg
4 fed Hvidløg
Olie – til stegning
2 gl. Salsa – á 230 gram stykket
2 dl. Vand
140 g. Majs
200 g. Peberfrugt
1 tsk. Sukker
1 tsk. Paprika - tørret
½ tsk. Spidskommen - tørret
1½ tsk. Oregano – tørret
1 nip Chili
Salt
Peber

Kyllingfileterne skæres i mundrette stykker. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Peberfrugten ordnes og skæres i mundrette chunks.

Olien varmes op i en gryde og kyllingen svitses heri. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som også svitses.

Salsasaucen kommes i gryden, sammen med vand og krydderier. Det bringes i kog og småsimre i ca. 10 – 15 minutter, inden majs og peber tilsættes og saucen smages til.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: AVOKADOSALSA & ris
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar