søndag den 29. september 2019

Velkommen Eddie

Idag får du ingen opskrift. Istedet kan du læse om grunden, til at jeg har været lidt fraværende de sidste par uger, for for 14 dage siden flyttede denne skønhed ind 😇

Han hedder Eddie, er bullmastif og 12 uger gammel.



Vi har længe gået med tanken om at få en stor hund igen. En til at passe på, når vi ikke er hjemme. Der har været meget tyveri og indbrud i vores lille landsby hen over sommeren. Så da der pludselig var en åbning i vores hverdag og vi fandt "hvalpen", var der ingen tvivl, det var nu.

Efterhånden er Eddie vores 7 hund, så vi er vel det man kalder erfarne hundeforældre. Men de sidste 14 dage har vi ofte kigget på hinanden og rystet på hovedet. For Eddie er skøn, dejlig og helt igennem fantastisk. 

MEN han er også yderst fremmelig af en 12 ugers hvalp at være. Han har nærmest humpet alt og alle i hele huset, det er ok han skal prøve grænser og finde sin plads. Men allerede en af de første dage begyndte han at lægge an til at lette ben....bare lige et let løft på 3 cm. 

Klip til igår, hvor han så pludselig stod med hele benet lettet og tissede som en rigtig dreng. Dette var ikke et enestående tilfælde. Flere gange siden, har vi taget ham i det. Det har vi aldrig før oplevet i den alder.

Derudover så svarer han igen (ved at knurre), hvis det ikke passer ham at vi sætter grænser. Det lyder sjovt, det ved jeg. Men med tanke på at han bliver en kæmpe dreng på over 60 kg. så er det vigtigt at vi sætter ind allerede nu. 

Derfor gik jeg også i træningsmode med ham, fra allerførste dag. Så nu kan han allerede "sit", "dæk", komme (for det meste) og igår er vi begyndt at indøve "plads". Han er heldigvis meget madglad og derfor går det nemt med træningen. Men han er også hurtig opfattende og skal ikke se tingene mange gange før han fatter det, hvilket også gør det endnu nemmere.

Første dag i snor, det gik så fint med storebror ved sin side


Han er faldet godt til. De andre acceptere ham, der er ingen jalousi fra nogen sider - det er jo helt fantastisk. Selv kattene tøede hurtigt op overfor ham. 

Og Watson har virkelig fået en legekammerat, han har ofte kedet sig, da Ejnar er en stille hund. Han gider ikke lege eller gå ture, hans favoritbeskæftigelse er i sofaen sammen med far. Måske han lige kan overtales til at lege lidt med tov ind imellem. 

Men alt den vilde leg, det klarer Watson og Eddie fint - de tumler og Watson opdrager. Hans tålmodighed med Eddie er stor. Og Eddie ser op til Watson og gør mange af de samme ting som ham. Det kan kun blive et godt venskab 💗

En hanekamps-delle 😆

Nam nam et blad 

Så nu ved du også hvem Eddie er, ham får du helt sikkert mere at høre om 💗

Har du lyst kan du her læse om mine andre hunde: WATSON & EJNAR.

Og også dem som vi mindes: WHISKEY, CHARLIE & CÆSO.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar