Og glædelig 2. søndag i advent 💗💗
Idag får du en virkelig god, saftig og mega nem opskrift på kokosmakroner.
De var egentlig ikke fra starten planlagt til året julekalender, men da det er en af Manden yndlings småkager og han midt i november begyndte at ævle om dem, måtte jeg jo finde opskriften fra min barndom frem, skride i køkkenet og ændre i julekalender-planerne.
Men det var da osse det hele værd for han var ret begejstret og det er de bedste han har smagt 😋
Kokosmakroner.
Ca. 15 stk.
4 stk. Æggehvider
250 g. Kokosmel
150 g. Sukker
PYNT:
125 g. Mørk chokolade
Æggehvider, kokos og sukker røres godt
sammen. Herefter vejes de af på 40 gram stykket og formes til små kegler på en
papirbeklædt bageplade.
Bages ved 200o i ca. 15 minutter,
de skal være let gyldne.
Herefter afkøles de på en bagerist.
Chokoladen smeltes (og tempereres) hvorefter
bunden af makronerne dyppes heri, inden de stilles på et stykke bagepapir til
chokoladen er størknet.
De opbevares i kagedåser.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Fra mit barndomshjem
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar