Nå, men dagen igår blev tilbragt hos dyrlægen med ham. Han har haft øjen-problemer de sidste 2 år, sådan on and off. Og i weekenden begyndte det igen, med puds, løbende øjne og de underste blinkhinder var hævede.
Det viste sig, at han i det ene øje havde fået et fremmelegeme derind. Det var noget plantemateriale af en art, der havde "suget"sig fast på hornhinden, det kunne heldigvis skylles ud, men havde lavet lidt skade der, hvor det havde siddet fast. I det andet øje havde han osse fået et lille hornhindesår.
Så han er i behandling med smertestillende og øjendråber - han er en total sej lille Kampvogn, han tager det i stiv pote, når vi roder ham i øjnene - jeg er så stolt af ham.
Sukkermængden i crumblen har jeg gjort sådan, at du selv kan vælge om du er til søde kager eller meget søde kager - bare husk at rabarber er meget forskellige i syrlighed.
Rabarber med kokoscrumble.
3 - 4 per.
600 g. Rabarber - renset vægt
2 spsk. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
3. spsk. Maizena
CRUMBLE:
200 g. Smør
100 g. Kokosmel
50 g. Havregryn
150 - 200 g. Sukker
Rabarberne renses og skæres i stykker på ca.
1 cm. De vendes sammen med sukker og maizena og fordeles i et fad.
Kokosmel, havregryn og sukker blandes sammen og smørret smuldres ud heri. Det fordeles ovenpå rabarberne.
Bages ved 200o i ca. 25 minutter, til overfladen er gylden.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Cremefraiche, is eller flødeskum
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Maizenaen opsuger væsken fra rabarberne og gør saften tyk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar