Tirsdag bliver det nemt, for der skal vi have rester fra mandag. Bare med tarteletter til, i stedet for kartofler.
Onsdag har jeg fødselsdag og derfor bliver det take-away af en eller anden slags.
Torsdag steger vi er par HAKKEBØFFER & SPEJLÆG. Vi har stadig masser af jordskokker i haven, så dem tager vi nogle af og bager i ovnen, sammen med hvidløg og timian.
Fredag skal som det plejer være nemt. Så her får vi wrap med salat, karry dressing og kylling. Jeg har købt en pose (2 ½ kg.) stegt, stimlet kylling på arbejde, så nemt og smager så godt.
Lørdag skal vi have TUNMOUSSE. Dog står der rygeost i opskriften, det skifter jeg ud med cremefraiche. Det bliver en måltidsudgave, så vi får salat, rejer og brød til.
Søndag bliver det STEGT FLÆSK, selvfølgelig med det klassiske tilbehør: Kogte kartofler, PERSILLESAUCE & RØDBEDER.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar