Glædelig 2. søndag i advent 🎅🎄⛄
Idag får du den lækreste og nemmeste lille snack. Fyldt med masser af skønne nødder. Den vil egne sig fint udskåret i små hapser, på et fad sammen med konfekten, eller i lidt større stykker i madpakken.
Har du brug for mere juleinspiration så kig under kategorien JUL
Nøddesnacks.
Ca. 20 - 30 stk.
1
dl. Mandler1 dl. Hasselnødder
3 dl. Peanuts
25 g. Smør
200 g. Sirup
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Kokosmel
OVERTRÆK:
200 g. Mørk chokolade
50 g. Smør
PYNT:
Hasselnødder – hakkede
Smørret smeltes og afkøles let.
Mandler, nødder og peanuts hakkes i en foodprocessor. Det kommes i en skål og vendes sammen med smørret. Sirup, sesam og kokosmel tilsættes og blandingen røres godt sammen.
Dejen hældes i en firkantet form, foret med bagepapir.
Bages ved 150o i ca. 20 – 25 minutter. Herefter afkøles den.
Når bunden er kold, smeltes chokoladen og smør sammen. Det fordeles over nøddebunden og der pyntes med hakkede nødder. Bunden stilles i køleskab. Når overtrækket har sat sig, skæres den i passende stykker.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dansukker
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar