Der fulgte en masse dejlig udstyr med til min Kenwood, piskeris, K-spade, dejkrog, en ekstra skål, blender, kødhakker og 2 slags pølsehorn. Og så kan der købes en masse andet gejl til den. Thumbs up for det, jeg ELSKER køkkengadgets :O)
Denne maskine har virkelig gjort det nemmere og ikke mindst sjovere for mig, at hygge mig i køkkenet.
Solsikke brud.
36 stk.
1 pk. Gær
1 spsk. Olie
4 tsk. Salt
2 tsk. Sukker
Ca.
Æg til pensling
Solsikke kerner til pynt
Gæren opløses i vandet.
Temperaturen på vandet afhænger af hvor længe du vil have at dejen skal hæve.
Jo varmere vand jo hurtigere hæver dejen. Dog ikke varmere end 370,
så dør gærcellerne.
Når gæren er opløst
tilsættes gulerod, kerner og grahamsmel. Dette røres grundigt sammen, inden at
olie, sukker og salt kommes i. Herefter skal hvedemelet i. Husk at hold lidt af melet
tilbage, det er ikke sikkert dejen kan absorbere hele mængden. Dejen æltes
grundigt og skal være lidt klistret, inden den stilles til hævning. Den skal
hæve til den når dobbelt størrelse.Den slås herefter ned og æltes godt igennem. Da dejen er klisteret sættes den på bagepladen, med en ske, der er dyppet i vand. Det gør at bollerne kommer til at se rustikke ud. Bollerne stilles til efterhævning i ca. 20 minutter. Hvorefter de pensles med sammepisket æg og drysses med solsikke kerner.
Bages ved
2000 C
i ca. 25 - 30 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar