søndag den 16. juni 2013

Rosinboller.

Manden min ved at, jeg har en svaghed for rosinboller, så da han alligevel havde gang i bløddejen, til brunsvigerbollerne, lavede han lidt ekstra dej og fremtryllede en portion af de lækreste rosin boller.


Rosinboller.
20 stk.
½ portion BLØDDEJ
400 g. Rosiner

PYNT:
Perlesukker
Hasselnødder, hakket

Følg opskriften på bløddejen, men tilsæt rosinerne, sammen med mel, sukker og salt. Når dejen er glat og ensartede, stilles den til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.

Herefter slås dejen ned og vejes af i 100 grams boller, sættes på en bagepapirbeklædt plade og stilles tildækkes til efterhævning i ca. 30 minutter, inden at de pensles med sammenpisket æg og drysses med sukker/nøddeblandingen.

Bages ved 2000 C i ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar