mandag den 15. juli 2013

Grov Bløddej.

1 portion
1 l. Vand, lunkent
4 stk. Æg
150 g. Sukker 
20 g. Salt 
75 g. Gær 
250 g. Smør
350 g. Grahamsmel
Ca.1700 g. Hvedemel 

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Husk ikke at tilsætte alt melet på en gang, det er ikke sikkert dejen kan absorbere hele mængden.
Dejen æltes, til den er glat og ensartet. Stilles herefter til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.
Dejen slås sammen og hviler ca. 2-3 minutter. Og kan nu formes til det ønskede emne.


Bagetiden afhænger af hvilke emne der vælges, men ved 2000 C.


FRYSEEGNET: JA
BEMÆRKNINGER: Kan f.eks. bruges til brunsvigerbund, rosinboller, theboller, kanelsnegle, kanelstang, pølsebrød og meget meget mere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar