mandag den 15. juli 2013

Grove rosinboller.

Manden kender jo min svaghed for rosinboller. Han spiser dem ikke selv, men laver dem gerne til mig.
Denne gang skulle der eksperimenteres med en grov bløddej, så de er lidt sundere, men også mere mættende.


Grove rosinboller.
10 stk.
1/4 port Grov bløddej - se opskriften her
250 g. Rosiner

Følg opskriften på bløddejen, men tilsæt rosinerne, sammen med mel, sukker og salt. Når dejen er glat og ensartede, stilles den til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.
Herefter slås dejen ned og vejes af i 100 grams boller, sættes på en bagepapirbeklædt plade og stilles tildækkes til efterhævning i ca. 30 minutter. Pensles med sammenpisket æg.

Bages ved 2000 C i ca. 30 minutter.


BEMÆRKNINGER: Bollerne kan sagtens drysses med perlesukker og hakkede hasselnødder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar