mandag den 15. juli 2013

Grove pizzasnegle med oksekød.

Det er nu hyggeligt at bage pizzasnegle. Og så er det nemt at hente en pose i fryseren, til enten frokost eller en lille snack.

Manden valgte at lave en grov bløddej, så de bliver lidt sundere, men også mere mættende.

Pizzasnegle anrette på det superflotte fad, som jeg købte på Ørbækmarked 2013
Grove pizzasnegle med oksekød.
25 stk.
½ Portion Grov bløddej - se opskriften her
250 g. Tomatsauce
4 spsk. Oregano
400 g. Oksekød, hakket
1 stk. Løg, finhakket
1 spsk. Olie
Salt
Citronpeber
Chili
400 g. Ost, revet

Følg opskriften på bløddejen til den har hævet. Under hævningen laves fyldet; kødet svitses i en smule olie, sammen med løget. Bagefter sigtes væden fra. Og smages til med krydderierne.
Dejen slås ned og rulles tyndt ud til en firkant. Den smøres med tomatsauce, undtagen ca. 2 cm. fra kanten. Det skal bruges til at lukke den sammenrullede dej sammen.
Der drysses med oregano og kødblandingen fordeles over saucen.


Dejen rulles nu stramt sammen. Og den sammenrullede pølse rulles jævn, så den har nogen-lunde samme tykkelse. Den skæres i ensartede skiver, som stilles på en bageplade med papir. Den yderste snip af dejen, bøjes ind under sneglen. Sneglen trykkes flade med et par finger og osten drysses over.
Herefter skal sneglene efterhæve i ca. 30 minutter.

Bages ved 200o C i ca. 25 - 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar