Manden valgte at lave en grov bløddej, så de bliver lidt sundere, men også mere mættende.
Pizzasnegle anrette på det superflotte fad, som jeg købte på Ørbækmarked 2013 |
Grove
pizzasnegle med oksekød.
25 stk.
½ Portion Grov bløddej - se opskriften her4 spsk. Oregano
1 stk. Løg, finhakket
1 spsk. Olie
Salt
Citronpeber
Chili
Følg opskriften på bløddejen
til den har hævet. Under hævningen laves fyldet; kødet svitses i en smule olie,
sammen med løget. Bagefter sigtes væden fra. Og smages til med krydderierne.
Dejen slås ned og rulles tyndt
ud til en firkant. Den smøres med tomatsauce, undtagen ca. Der drysses med oregano og kødblandingen fordeles over saucen.
Dejen rulles nu stramt sammen. Og den sammenrullede pølse rulles jævn, så den har nogen-lunde samme tykkelse. Den skæres i ensartede skiver, som stilles på en bageplade med papir. Den yderste snip af dejen, bøjes ind under sneglen. Sneglen trykkes flade med et par finger og osten drysses over.
Herefter skal sneglene efterhæve i ca. 30 minutter.
Bages ved 200o C
i ca. 25 - 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar