Manden bestemte sig for at lave en portion bløddej, men i en grov udgave. Så den er lidt sundere og mere mættende end den normale bløddej.
Han delte dejen i tre, og lavede grove rosin boller - se opskriften her, grove pizzasnegle med oksekød - se opskriften her og af den sidste portion, lavede vi i fællesskab nogle lækre rustikke osteboller, med masser af oliven på.
Osteboller
med oliven.
12 stk.
1/4 port. Grov bløddej - se opskriften herOregano
Citronpeber
Æg til pensling
Følg opskriften på bløddejen
til den har hævet. Herefter slås dejen ned og vejes af på 100 gram stykket.
Dejstykkerne formes til rustikke flade boller. De pensles med sammenpisket æg
og olivenene trykkes ned i dejen. Osten drysses over, sammen med krydderierne.
Stilles til efterhævning i
ca. 30 minutter.
Bages ved 200o C
i ca. 25 minutter
BEMÆRKNINGER:
Olivenstykkerne kan sagtens røres i dejen, i stedet for at komme dem ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar