tirsdag den 9. juli 2013

Jordbærtrifli.

Jeg har lavet en helt simpel jordbærgrød. Jeg havde et brev Tørsleff Ideal Rød u/farve liggende, så det blev brugt til at jævne den med.

Jeg ville meget gerne smide et link til Haugen-gruppens link med Tørsleff Ideal Rød u/farve-jævning, men det har de åbenbart valgt ikke at have på deres hjemmeside :O(


Låvises jordbærtrifli.
3 Per.
300 g. Jordbærgrød
1 dl. Piskefløde
200 g. Græsk Yoghurt
2 tsk. Vanillesukker
1 spsk. Flormelis
6 stk. Makroner, knuste (Store)

Fløden piskes til skum og vendes sammen med yoghurten, den smages til med vanille og flormelis.
Start med et lag jordbærgrød i glasset, så lidt makroner og et lag creme. Og sådan fortsættes der, afslut med et lag creme. Triflien stilles på køl, gerne et par timer.

Det smager fantastisk og man kan jo selv regulere sødmen i desserten, ud fra hvor sød grøden er. Dette reguleres i cremen. Min grød var meget sød, så derfor kun en smule sukker i cremen.

Men en nem, enkelt og smagfuld sommerdessert.

Velbekomme :O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar