Jeg ville meget gerne smide et link til Haugen-gruppens link med Tørsleff Ideal Rød u/farve-jævning, men det har de åbenbart valgt ikke at have på deres hjemmeside :O(
Låvises jordbærtrifli.
3 Per.
2 tsk. Vanillesukker
1 spsk. Flormelis
6 stk. Makroner, knuste (Store)
Fløden piskes til skum og
vendes sammen med yoghurten, den smages til med vanille og flormelis.
Start med
et lag jordbærgrød i glasset, så lidt makroner og et lag creme. Og sådan
fortsættes der, afslut med et lag creme. Triflien stilles på køl, gerne et par
timer.Det smager fantastisk og man kan jo selv regulere sødmen i desserten, ud fra hvor sød grøden er. Dette reguleres i cremen. Min grød var meget sød, så derfor kun en smule sukker i cremen.
Men en nem, enkelt og smagfuld sommerdessert.
Velbekomme :O)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar