søndag den 14. juli 2013

Marinerede kartofler.

Der har være lidt stille fra mig weekenden over. I fredags var jeg så kvæstet at jeg nærmest sov lige efter aftensmaden, så derfor kommer fradagens mad først i dag. Men bedre sent end aldrig ikk?? :O)

Men menuen stod på marinerede kartofler og skinke culotte.


Marinerede kartofler.
4 per.
1 kg. Kartofler, kogte
1 bdt. Forårsløg, skåret på skrå
1 stk. Rødløg, fintsnittet
250 g. Cherrytomater, i halve
1 stk. Peberfrugt, i strimler
½ dl. Vand
1½ dl. Lager eddike, hvid
1½ dl. Sukker
Salt
Peber

Eddike, vand og sukker røres sammen og skal trække til sukkeret er opløst. Smages til med salt og peber. De kolde kartofler skæres i  skiver, og vendes i marinaden sammen med de øvrige grønsager. Lad salaten trække lidt, inden servering, for at smagen trækker ud i kartoflerne.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar