tirsdag den 23. juli 2013

Pistacie parfait.

Manden er helt solgt, når det gælder min pistacie parfait. Den blev vældig vellykket. Ønskers lidt bid, kan man sagtens tilsætte lidt usaltede hakkede pistaciekerner.

Jeg har valgt at lavet isen på Dessertmasse med pistaciesmag fra Odense Marcipan. På deres hjemmeside står der dog, at det er en sæsonvare, men mon ikke at din lokale bager har eller kan skaffe det for dig.


Pistacie parfait.
4 per.
1 port. Grundopskrift på parfait
200 g. Dessertmasse med pistaciesmag, fra Odense Marcipan

Følg grundopskriften på parfaiten. Tilsæt pistacien til æggeblandingen, sammen med mælken.
Herefter piskes fløden til en blød skum og vendes sammen med æggeblandingen. Smag parfaiten til.

Parfaiten skal nu på frost. Enten i en ismaskine, men kan også sagtens indfryses i en form direkte i fryseren. I så fald skal der røres, i isen hver halve time, for at undgå den krystalliserer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar