Vi forsøger at få tømt vores fryser, så jeg gik på rov deri også. Jeg fandt en rest hamburgerryg og rest tomatsauce. Og ja også en rest kogte pastaer og her indrømmer jeg, at dem ville jeg bestemt ikke sætte tænderne i, så dem får hundene i morgen.
Cæsar, Charlie og Whiskey
Som jeg har skrevet før, er jeg meget imod at smide mad ud. og vi gør det meget nødigt. Men vi har jo også 3 hunde, der meget gerne aftager lidt rester i deres mad.
Hamburgryggryde med sprøde grønsager.
4 per.
1/3 port. Simpeltomat-grundsauce
1 pk. Bacon, i tern
½ stk. Squash, i halve
skiver
½ stk. Blomkål, i små
buketter
1½ st. Peberfrugt, rød, i
grove tern
Salt
Peber
Baconen ristes af i en gryde
uden fedtstof. Når den er gylden og sprød tilsættes bønner og blomkål gives
lidt varme, de skal stadig forblive sprøde.
Tomatsaucen varmes op og
hamburgryg og grønsagerne tilsættes og varmes op. Smages til inden servering.
En god STOP-MAD-SPILD ret, til at få brugt med en
rest trætte grønsager og en rest kogt skinke eller hamburgryg.
Da pastaerne jo ikke var egnet som menneskemad, kogte jeg lidt grov bulgur til. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar