Pølsehorn med pikant smørelse.
20 stk.
1 port. Grov bløddej10 stk. Pølser
Ketchup
Pikantost
Dijonsennep
Hvidløg
Oregano
Æg, til pensling
Sesam, til drys
Følg opskriften på bløddejen til den har hævet. Under hævningen laves smørelsen: Ketchup røres sammen med Pikantost, ca. i forholdet 1:1, smages til med sennep og krydderier. Kommes evt. i en plastpose, hvor der klippet et lille hul i et ene hjørne, det gør det lidt nemmere at styre, når det skal sprøjtes ud på dejen.
Dejen slås ned og rulles tyndt ud i en stor firkant. Den deles i 20 stykker og der sprøjtes lidt smørelse på hver. Ovenpå ligges der en halv pølse. Dejen lukkes godt sammen omkring pølserne, så godt at smørelsen ikke flyder ud under bagning. De stilles til efterhævning i ca. 20 minutter. Pensles med sammenpisket æg og drysset med sesam.
Bages ved 200o C. i ca. 20 - 25 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar