mandag den 5. august 2013

Pølsehorn med pikant smørelse.

Manden er jo udlært bager. I det bageri, som han stod i lærer i, lavede de pølsehorn med Pikanost. Vi har vist nok prøvet det et par enkelte gang før, men uden den store succes. Denne gang har vi krydret det yderligt og nu falder de i vores smag :O)


Pølsehorn med pikant smørelse.
20 stk.
1 port. Grov bløddej
10 stk. Pølser
Ketchup
Pikantost
Dijonsennep
Hvidløg
Oregano
Æg, til pensling
Sesam, til drys

Følg opskriften på bløddejen til den har hævet. Under hævningen laves smørelsen: Ketchup røres sammen med Pikantost, ca. i forholdet 1:1, smages til med sennep og krydderier. Kommes evt. i en plastpose, hvor der klippet et lille hul i et ene hjørne, det gør det lidt nemmere at styre, når det skal sprøjtes ud på dejen.
Dejen slås ned og rulles tyndt ud i en stor firkant. Den deles i 20 stykker og der sprøjtes lidt smørelse på hver. Ovenpå ligges der en halv pølse. Dejen lukkes godt sammen omkring pølserne, så godt at smørelsen ikke flyder ud under bagning. De stilles til efterhævning i ca. 20 minutter. Pensles med sammenpisket æg og drysset med sesam.

Bages ved 200o C. i ca. 20 - 25 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar